Last visited
Orange, Maple Syrup and Almonds Stout
12,4° 4,7% 3d
Baltic Porter NITRO
19° 7,3% 28d
Imperial Stout
35° 12,5% 20d
Nitro Baltic Porter
22° 9% 43d
Imperial stout Poppy Seeds x Figs x Maple Syrup
32° 12% 10d
Modern Kölsch / Mandarina Bavaria, Hallertau Blanc /
11° 4.7% 14d
Extra Horky Ležak
12° 5,1% 8h
FOREST STOUT RASPBERRY & ORANGE
12° 4,5% 8d
Pszenica z malinami
16° 4,7% u:3.1 3d
Nitro Wheat Cocoa Stout
17° 6,5% RB:93 u:4.0 29d
Weizen
12,4° 4,9% 11 IBU 5d
Irish Dry Stout
12° 4.5% 7d
Lager
12° 4,9% RB:50 u:3.5 5d
Cherries & Cinnamon Sour Ale
10,5° 4% 7d
American India Pale Ale
15,1° 6,2% 10d
Ice Cream Sour w. pineapple, passionfruit, vanilla & Cześć! I tak oto nadszedł czas na ostatnie premierowe piwa w beczkach w tym roku. Następne nowości pojawią się dopiero w 2026 roku. Zachęcamy do zrobieia zapasów już teraz, gdyż zarówno okres świąte
18° 5,5% 8d
Ice Cream Sour
18° 5,5% 2d
Raspberry, black currant, lime, calamansi, yuzu pastry sour
18° 5,3% 13d
Citra Cryo Fresh Hop Hazy IPA
16° 6,4% RB:88 u:4.0 2d
IPA Nelson Sauvin, Riwaka, Sabro
17° 6,6% 2d
Cold IPA
16° 6% 10d
Midwest IPA
16° 6.8% 2d
Triple Forest IPA
20° 7.8% RB:98 u:3.8 2d
Triple Sour Brzoskwinia, Marakuja, Wanillia
21° 6% 10d
IPA - Imperial / Double New England / Hazy
7.5% 15d
Iced Butterscotch Salted Caramel Imperial Stout
17% 8d
16,5° 6,1% RB:46 u:3.3 7d
Spruce Pale Ale
13° 5% RB:33 u:3.3 7d
Bohemian Pilsener
12° 4.4% 42 IBU u:3.4 7d
RB:85 u:3.6 7d
Hazy IPA
14° 6.7% 7d
Pszeniczne / Hefeweizen
12° 4,8% RB:41 7d
9% 7d
American IPA
15.4° 6.2% RB:50 u:3.5 7d
Spruce Pale Ale
13° 5% RB:33 u:3.3 7d
New England DIPA
18° 6,9% u:3.6 7d
Żytnia IPA
14° 5,4% u:3.5 7d
Ciemny Lager z ziołami
8,2% 7d
4,8% 7d
RB:9 u:2.9 7d
Czeski Lager
11° 4,6% RB:14 7d
Ciemne Smakowe Wiśniowe
5% 7d
Bison Grass Lager
12,5° 5% u:3.4 7d
Kwas Chlebowy
0,00% RB:6 u:2.8 7d
Bock/Koźlak
16° 6,5% u:3.6 7d
ciemny słodki lager
14,2° 5,5% RB:12 u:3.1 7d
Jasne Pełne
12,5° 5,0% 5d
Premium Rice Lager
14° 5,9% 7d
AMERICAN WHEAT MARAKUJA I CALAMASI
12° 4,7% u:3.7 5d
Modern Bitter
11° 4,4% 2d
Oat Baltic Porter
7,5% 1d
Double New England IPA
18° 7.9% 2d
Vegetable Sour with Tomatoes, Lemon Basil, Herbal Pepper & Sea Salt
3,5% 2d
#Pszeniczne
5,0% 1d
Pils
11,3° 5% 19 IBU 14h